Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Régi, szentestei vacsorák böjtös levesei

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(leves, ételrecept, karácsony, karácsonyi szokás, böjt)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A szentestei vacsorák egyik legfontosabb (többnyire kezdő) fogása: a böjtös leves. Amely egykor igencsak változatos lehetett. Alapanyagaik és készítési módjuk alapján a levesek több fő- csoportba sorolhatók, úgymint: cibere- (savanyú), egyszerű- (rántott), vetemény- (zöldség), gomba-, hal- és édes-levesek." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
644 kbyte
RTF
1019 kbyte
PDF
444 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
126 kbyte
RTF
109 kbyte
PDF
415 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2018-03-13 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 655
URL: http://mek.oszk.hu/17900/17954
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-148336