CÍMLAP | TARTALOMJEGYZÉK | AJÁNLÁS | ELŐSZÓ | ÖNÉLETRAJZ | IMPRESSZUM

ŐRI ISTVÁN - AZ ÉLET ÉS AZ ÚT DALAI
2. oldal

AJÁNLÁS

Őri István az Irodalmi Rádió egyik legrégebbi tagja. Pályázatainkon, műsorainkban folyamatosan sikeresen szerepel, mindig elhangzik egy-két műve. Művészportrét is készítettünk már róla és művészetéről, így nagy örömünkre személyesen is sikerült megismernünk.

Ő olyan ember, aki Californiában élve sem felejtette el szülőhazáját és anyanyelvét, hanem méltóképpen őrzi emlékét és ápolja azt. Írásaiban az őszinte és tiszta emberi érzések jelentkeznek: az embertársi és a hazaszeretet, valamint a szerelem, de nem idegen tőle a humor sem.

Eddig három kötete jelent már meg a Magyar Elektronikus Könyvtárban, s most sok szeretettel nyújtjuk át a negyediket az Irodalmi Rádió szerkesztésében. Őri István rendszeres olvasói most sem fognak csalódni, hiszen ugyanazt a megnyugvást és életörömet kapjuk ebben a kötetben megtalálható művektől, amit eddig is megszokhattunk. Az új olvasókkal pedig örömmel közöljük, hogy jó helyre érkeztek, hiszen a magyar internetes irodalom egyik komoly alkotójának őszinte gondolatai közé tévedtek.

De nemcsak az irodalom kedvelői számára jelenthet nagy értéket ez a kötet, hanem az egyéb művészetek kedvelői számára is, hiszen a szerző digitális művészettel is foglalkozik és ennek köszönhetően a kötetben láthatunk tíz nagyon szép illusztrációt is.

Sok szeretettel ajánljuk ezt a kötetet mindenkinek!

Demjén Anetta és Zsoldos Árpád

Miskolc, 2005. augusztus 14.

 

ELŐZŐ OLDAL - KÖVETKEZŐ OLDAL

*

NETKÖTET PROGRAM - IRODALMI RÁDIÓ